Markkinointiyhteistyö

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä blogissa?

Blogi on julkaistu 20.8.2021 ja blogilla on 31.3.2022 mennessä ollut yli 80 700 lukijaa ja sivunäyttöjäkin on kertynyt 275 700 kpl. Artikkeleita blogissa on julkaistu 135 kpl ja viikoittain tulee muutamia lisää. Tepon tarinoilla on vakaa fanijoukko ja blogi tavoittaa jatkuvasti uusia lukijoita. Näin ollen blogi on myös oivallinen paikka tuoda esiin yrityksesi toimintaa ja tuotteita!

Blogissamme on useita eri tapoja mainostaa. Erittäin suosituksi markkinointimuodoksi on noussut tarinan tarjoaminen, johon tulee Tepon kirjoittama yksilöllinen mainosteksti mainosbannerin yhteyteen. Kestosuosikkeja ovat myös kahden viikon ajaksi myydyt mainosbannerit. Bannereista voidaan laittaa ohjaus asiakkaan valitsemalle sivulle. Voit myös tilata eläinlääkärin tekemän kirjoituksen haluamastasi aiheesta.

Sivusto on eläinlääkäreiden ylläpitämä ja olemme sitoutuneet tukemaan eläinten hyvinvointia. Otamme tämän huomioon mainonnassa ja mainokset hyväksytetään eläinlääkärillä aina erikseen ennen julkaisua.

Lahjoitamme osan mainostuotosta eläinsuojelutyöhön, joten mainostamalla olet mukana eläinten hyvinvointia tukemassa.

Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai soita 044 758 4968 niin katsotaan juuri sinun yrityksellesi sopiva yhteistyökuvio. Älä epäröi kysyä, sillä mukaan pääset pienelläkin summalla. Jos taas oikein haluat laittaa tuulemaan, niin tällä sivustolla sekin onnistuu!

Tervetuloa mukaan blogiin!