Yhteistyö

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä blogissa?

Blogi on julkaistu 20.8.2021 ja blogilla on 25.10.2021 mennessä ollut yli 24 000 lukijaa ja sivunäyttöjäkin on kertynyt huikeasti jo yli 100 000. Lukijat ovat siis löytäneet blogin ja sen parissa myös vietetään aikaa. Tepon tarinoilla on vakaa fanijoukko ja blogi tavoittaa jatkuvasti uusia lukijoita. Näin ollen blogi on myös oivallinen paikka tuoda esiin yrityksesi toimintaa ja tuotteita!

Blogissamme on useita eri tapoja mainostaa. Osa mainosbannereista näkyy läpi sivuston ja osa näkyy etusivulla tai artikkeleiden yhteydessä. Yhtenä vaihtoehtona yrityksesi voi tarjota yksittäisen tarinan blogin lukijoille.  Tällöin lisäämme tarinan loppuun maininnan tarinan tarjoajasta ja muutaman lauseen lähestymisen artikkelin yhteyteen liitettävään mainoskuvaan. Kaikista mainoskuvista on mahdollista ohjata lukija eteenpäin mainostajan nettisivustolle.

Voit myös tilata räätälöityjä kirjoituksia joko yrityksesi käyttöön tai Herra Hyväntuuli -blogisivustolle koskien yrityksesi tuotteita tai palveluita. Teppo on tosin aika tarkka siitä mitä tuotteita sivustolla mainostetaan, joten tuotteen on saavutettava Tepon hyväksyntä.

Tämän lisäksi voit tilata juttuja Urkilta. Urkki on Tepon todella hankala alterego ja mainostaa tuotteita täysin kontroversaaleilla argumenteilla. Urkki on myynyt mm. erästä Päijänteen rannalla sijaitsevaa asuntoa ja saanut kyseisen asuntovälityksen sivuston kaatumaan huimalla kävijämäärällä!

Lahjoitamme osan mainostuotosta eläinsuojelutyöhön, joten mainostamalla olet mukana eläinten hyvinvointia tukemassa.

Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai soita 044 758 4968 niin katsotaan juuri sinun yrityksellesi sopiva yhteistyökuvio. Älä epäröi kysyä, sillä mukaan pääset pienelläkin summalla. Jos taas oikein haluat laittaa tuulemaan, niin tällä sivustolla sekin onnistuu!

Tervetuloa mukaan blogiin!