Jaa

Voiko naista sanoa lehmäksi?

Näin naistenpäivänä tuli mieleen, että kun emäntää sanoo lehmäksi niin tulee herkästi sanomista ja jos isäntää sanotaan häräksi niin se röyhistää rintaansa.

Tässä hommassa on pari epäkohtaa jotka mielestäni vaativat tarkennusta.
Jos mietitään tarkemmin millainen se lehmä oikeasti on, niin eipä tuo mikään kovin karmea nimitys ole.
Luonteeltaan lehmät ovat lempeitä ja rauhallisia, ajatelkaa nyt, kun seuraavan kerran tulisi toheloitua oikein kunnolla, niin vastassa olisikin vain lempeä katse, lämmin henkäys ja pehmeä kielen lipaisu poskelle?
Ja entäpä lastenhoitotaidot? Jos joskus pääsette seurailemaan laitumella olevaa emolehmää ja sen vasikkaa sekä niiden välistä vuorovaikutusta niin onhan se äidinrakkautta puhtaimmillaan.
Kiimassa keskiverto lehmä on abouttiarallaa kolmen viikon välein, luin juuri tutkimuksen jossa mainittiin luku jonka perusteella kolmen viikon välein tapahtuva peitonheilutus olisi keskimääräistä selkeästi tiheämpi rytmi normiperheessä…
Ja jos katsoo esimerkiksi Oscar gaalassa punaisella matolla kuljeskelleiden emäntien rintavarustusta niin ei tuollaisen peruslehmän kuppikoko ole ainakaan merkittävästi pienempi.

Eli noin vastaisuuden varalle, jos ikinä kutsun vaimoani lehmäksi, niin tarkoituksena on vain kertoa kuinka vaimoani rakastankaan; hänen lempeää luonnettaan ja sitä rakkautta jonka hän suo lapsillemme. Kiimakiertoa ja tissien kokoa en ala tässä arvostelemaan, menee Suvin lempeä luonne liian kovalle koetukselle, mutta oletteko kuulleet minun valittavan?

Ja se härkä muuten tarkoittaa sonnia joka on kastroitu joten siinähän paukuttelette niitä henkseleitänne…
Oikein hyvää naistenpäivää kaikille …….. en uskaltanut, Suvi kielsi.

(Juttu vuodelta 2016)