Jaa

Esterata p..kahuussiin

…jatkoa tarinalle Kiinalaista hattuilua

Päästiin siitä tilulii hautomakoneesta. Nyt on akvaario vessatiloissa… Onneksi ikää on vasta alle 50 ja eturauhanen voi hyvin sillä jos nyt joutuisi yöllä könyämään vessaan niin olisi kilinää, kolinaa ja sähköä ilmassa.
Meilläpä on tyhjä akvaario vessassa, sellainen 120 cm pitkä pytty, ei ole pieni, ja siinä reipas 150w lämmitystä, ettei tipeille tule vilu. Pääsiäisen puuhastelu siirtyi hautomakoneesta seuraavaan osastoon, nyt saa pytyllä istuskellessa ihmetellä kananpoikia. Toisaalta, miltäpä tuntuisi kuoriutua maailmaan jossa näkisi pääasiassa vessan ja välillä tarpeillaan olevia ihmisiä, ei ole hääviä linnunpojan elämä…

Irtosi muuten iphone mukuloiden kouristuksenomaisesta otteesta, ei nappaa leegoninjat ja pesusienikaveri jolla on siniset pöksyt, nyt tuijotetaan kanaparkoja. Tyttö nukkui sohvalla jotta pääsi äkkiä seuraamaan kuoriutumista: 5.45 tuli hiljainen huomautus että NELJÄ TIPUA ON KUORIUTUNUT… sydän läpättää vieläkin.

Eli tässäpä opetus niille vanhemmille jotka tuskailevat että kuinka saada lapset pois netistä… hommatkaa niille jotain mielenkiintoisempaa seurattavaa.
Isä vaan kaipaa kakkarauhaa…

(Juttu vuodelta 2017)